03 616 2676    myynti@sporttiveikot.fi

 

Merkkaustekniikat

DIGIPAINATUS

Digiprint eli digipainotekniikka mahdollistaa äärimmäisen yksityiskohtaisen värientoiston, kolmiulotteisuuden tunnun ja valokuvantarkan painojäljen. Digipainatus toimii erityisen hyvin teksti- ja numeropainatuksissa ja monivärisissä logopainatuksissa.

Digipainatuksessa värien käyttö ei vaikuta hinnoitteluun, vaan painatuksen hinta määräytyy ensisijaisesti painoalan koon ja materiaalin mukaan. Näin digiprint soveltuu pientenkin tilaussarjojen tekemiseen kustannustehokkaasti. Digiprinttien siirto tuotteeseen tapahtuu lämpöprässillä.


SUBLIMAATIOPAINATUS

Sublimaatiopainatus on kestävin, näyttävin ja monipuolisin tapa painattaa tiettyjä tuotteita. Se soveltuu parhaiten peliasujen, kangasmerkkien, lippujen ja viirien valmistukseen sekä painamiseen. 

Sublimaatiomenetelmässä värit ja painatukset prässätään suoraan tuotteeseen. Ei enää lukemattomia, raskaita irtomerkkejä ommeltavaksi pelipaitoihin – painetaan ne kaikki yhdellä kertaa suoraan kankaalle Sporttiveikkojen sublimaatiolaitteistolla.

Sublimaatiotekniikalla valmistamme myös omaa teknisten asujen SHOCKER SPORTSWEAR -tuotemallistoamme. Shocker -tuotteissa kankaat värjätään kauttaaltaan jo kaavavaiheessa ennen ompelua. Tämä mahdollistaa täysin räätälöidyt, asiakkaan näköiset tuotesarjat.

Sublimaatiotekniikalla painamme myös mm. mainos- ja lahjamukeja ja mikrokuitupyyhkeitä.


SILKKIPAINATUS

Silkkipainatus on painatusmuoto, jota käytetään etupäässä t-paitojen, collegetuotteiden ja kangaskassien painamiseen.

Silkkipainatuksen jälki on laadukas niin yksi- kuin monivärisenäkin. Silkkipainatuksessa värien määrä vaikuttaa oleellisesti hinnoitteluun. Jokaisesta väristä valmistetaan oma painofilmi ja -seula (eli silkki).

Silkkipainatuksessa ei käytetä lämpöprässiä, vaan tekstiilit saavat kyytiä silkkipainokarusellissa ja painopinta viimeistellään uunissa. Silkkipainatus on prosessina monivaiheinen, mutta tehokas tapa suurempien sarjojen ja tietyntyyppisten logoaineistojen painamiseen.

 

SIIRTOKUVAPAINATUS

Siirtokuvapainatus on yhdistelmä silkkipainatuksen ja digipainatuksen työvaiheita. Siirtokuvilla merkataan tuotteita, joita karusellissa ei suorapainatuksella voida teknisesti toteuttaa.

Siirtokuvat valmistetaan silkillä erikoispaperille, joka ”puuteroidaan” pulverimaisella liimalla ja uunitetaan. Valmis siirtokuva siirretään tuotteeseen digikuvien tapaan lämpöprässin avulla. Siirtokuvia voidaan käyttää heti tai säilyttää myöhempää käyttöä varten. Niitä voidaan näin hyödyntää pienienkin erien ja yksittäisten täydennystilausten yhteydessä.

 

GLITTERIT JA HEIJASTAVAT PAINATUKSET

Glitterit ja heijastavat logot ovat näyttäviä erikoispainatuksia, joita voidaan käyttää myös tehosteena osana merkkausta.

Heijastava painatus on käytännössä silkkipainettu siirtokuva, joka painetaan heijastavalle kalvolle.

Heijastavan logon ei ole pakko olla aina perinteinen harmaa, vaan se voidaan painaa myös eri väreillä, tai jopa monivärisenä.

Glitterpainatukset ovat erikoistöitä, joissa varsinaisen värin päälle lisätään kulta- tai hopeaglitteriä ja näiden yhdistelmistä saadaan näyttäviä, erivärisiä painopintoja. Glittertyöt tehdään suorapainatuksena tuotteeseen.


Brodeeraus

Brodeeraus antaa tuotteelle siistin ja viimeistellyn lopputuloksen.

Haluttu kuvio tai teksti kirjaillaan langoilla suoraan tuotteeseen, esim. fleeceihin,  softshell- tai ulkoilutakkeihin, kaulus- ja collegepaitoihin, lippiksiin, pipoihin, reppuihin, joukkuekasseihin, pyyheisiin, huopiin ja loimiin. Myös brodeeratut kangasmerkit ovat hyvin suosittuja monikäyttöisyytensä ansiosta.

Brodeeratuissa logoissa voidaan käyttää useampaa eri väriä ilman lisäkustannuksia. Hinnoittelu määräytyy brodeerauksen koon ja siihen kuluvan tikkimäärän mukaan. Brodeerauksella on kuitenkin omat rajoituksensa esimerkiksi kuva-aiheen pienten yksityiskohtien toiston suhteen.

Asujentuntijamme auttavat muokkaamaan logostanne brodeeraukseen soveltuvia.

Tutustu aiempiin töihimme

Referenssigalleria

Kiinnostuitko? Lähetä viesti!

Yhteystiedot

 

Osoite

Sporttiveikot Oy
Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna

Yhteydenotto

Puh. 03 616 2676
myynti@sporttiveikot.fi

Aineiston toimitus

tuotanto@sporttiveikot.fi

 

© Sporttiveikot Oy | Tietosuojaseloste