03 616 2676    myynti@sporttiveikot.fi

 

Tuotemerkit

Sporttiveikot Oy toimii lukuisten yritysten, yhdistysten, seurojen, oppilaitosten ja tapahtumien tunnustuotteiden luotettavana toimittajana. Tiimitakit, T-paidat, collegetuotteet, kauluspaidat, lippikset ja pipot, salkut, laukut ja kassit, kylpy- ja saunatekstiilit, liikelahjat jne.

Valikoima on kattava ja erilaisia malleja ja värejä löytyy joka makuun. Klikkaa kuvastokantta ja tutustu tekstiilivalmistajan valikoimiin!

 

Tee Jays, Helly Hansen, Spiro, Premier, Russell, Henbury, AWDis, Fruit of the Loom, RESULT & RESULT HEADWEAR, HH Workwear, fRISTADS, BagBase, BEECHFIELD, qUADRA, Mumbles, SECRID, SKY, AARNI, UKKO FINLAND, JOHANNA ORAS, JUKKA RINTALA, LUONKOS, EMENDO, SEES, KOLO SAUNA, NYSTAD SAUNA, PHILIPPI, BRABANTIA, BROOK TAVERNER
 
Tee Jays

Tee Jaysin juuret ovat Alabamassa, Yhdysvalloissa. Yritys on perustettu vuonna 1976 ja perustajan, Terry Wylien, visiona oli tehdä maailman paras mainostekstiilipaita. Tästä ajatuksesta syntyi SOF-TEE, joka on tunnettu ympäri maailman. 

Vuonna 2002 tanskalaiset isä ja poika, George ja Peter Høfler ostivat Terry Wylienilta oikeudet Tee Jays -tuotemerkkiin. Tee Jaysin päämaja sijaitsee nykyään Svenstrupissa, Tanskassa. Tee Jays panostaa erityisesti laadukkuuteen ja designiin, joka tosiaan näkyy heidän vaatteissaan. Vuodesta toiseen Tee Jaysin mallistojen vaatteet ovat trendikkäitä, istuvia ja hyvälaatuisia. 

Russell 

Russell Corporation on perustettu vuonna 1902. 18 vuotta myöhemmin, vuonna 1920, Russellin perustaja Benjamin Russell teki historiallisen keksinnön: hän kehitti ensimmäisen puuvillaisen urheilupaidan. Tänä päivänä keksintö tunnetaan collegena ja se on jalostunut vuosien saatossa entistä mukavammaksi. Russellin Authentic-sarjan colleget ovatkin vertaansa vailla.

Jo lähes 120 vuoden kokemuksella valmistetut tekstiilit kuuluvat ehdottomasti tunnetuimpiin mainostekstiilialalla. Tuotteita kehitetään koko ajan paremmiksi – ja koko ajan syntyy myös uusia tuoteinnovaatioita.

Helly Hansen

Vuonna 1877 norjalainen kapteeni Helly Juell Hansen ryhtyi vaimonsa kanssa valmistamaan öljykangastakkeja, sydvestejä ja suojapeitteitä täysin uudella tavalla. Hansenit saivat tekstiileistä vedenpitäviä kastamalla ne pellavaöljyyn. Heti seuraavana vuonna yritys huomioitiin Pariisin maailmannäyttelyssä ja se aloitti vientitoiminnan.

Helly Hansenin pitkä historia tekee yrityksestä todella ainutlaatuisen alallaan. Helly Hansen kehitti ensimmäiset taipuisat ja vedenkestävät kankaat jo yli 130 vuotta sitten, loi ensimmäisen fleecekankaan vuonna 1961 ja esitteli ensimmäiset tekniset alusasut 1970-luvulla. 

Helly Hansen on alusta asti ollut edelläkävijä sekä työ- että vapaa-aikaan tarkoitettujen teknisten vaatteiden valmistajana. Helly Hansen tekee yhteistyötä eri alojen huippuammattilaisten kanssa luodakseen entistä parempia materiaaleja ääriolosuhteisiin. Jatkuva halu kehittyä ja kehittää yhä laadukkaampia materiaaleja, on nostanut Helly Hansenin yhdeksi alansa kirkkaimmista tähdistä. 

Holebrook

Ruotsalainen perheyritys Holebrook perustettiin vuonna 1999. Alusta saakka materiaalien ja tuotteiden laatu on ollut heille avainasemassa. Holebrookin vaatteita onkin verrattu rantakiviin: ne on tehty kestämään ja vanhentumaan ajan mukana arvokkaasti. 

Holebrook käyttää tuotteissaan todella laadukkaita materiaaleja, kuten orgaanista puuvillaa, pellavaa, alpakkavillaa ja merinovillaa. Holebrookilla kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja niin vetoketjut kuin napitkin valitaan itse. Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa. Holebrookin tuotteet ovat mukavia, huolellisesti valmistettuja ja designiltaan ajattomia luottovaatteita.
 

 

Clique

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Tuotemerkki tunnetaan laajasta vapaa-ajan mallistosta, joka tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille. 

Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet ovat yritysten ja seurojen ykkösvalinta useassa Euroopan maassa! Clique tuotemerkki osataan yhdistää Suomessa todella moneen urheilumuotoon, niin yksilö- kuin joukkueurheilussakin. Yhteistyökumppaneita ajansaatossa ovat olleet mm. Suomen Olympiakomitea, Liiga, sekä useat eri urheiluseurat ja lajiliitot.

 

Craft Teamwear

Kaikille pelaajille. Kaikkiin urheilulajeihin. Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin. Yhdessä urheiluseurojen kanssa viemme joukkuehengen ja yhteistyön aivan uudelle tasolle.

Värejä ja kokoja joka lähtöön.

Kaikilla joukkueilla on omat tunnusvärinsä. Näiden erilaisten väritarpeiden täyttämiseksi valikoimassamme on monta erilaista värivaihtoehtoa. Mallisto sisältää puhtaita, klassisia värejä, jotka sopivat useimpien urheiluseurojen ilmeeseen. Kaikkia mallistojen tuotteita ja värejä on saatavilla niin miesten, naisten kuin juniorien mitoituksilla.

Treenaa kovaa. Joka säässä.

Next Generation Teamwear -vaatteiden avulla voit kantaa joukkueesi värejä ja vahvistaa joukkuehenkeä 365 päivänä vuodessa. Mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistoon kuuluu useita lämpimiä takkeja, jotka ovat omiaan lämmittelyyn, edustustilaisuuksiin tai vaihtopenkillä istuville pelaajille ja valmentajille. Saatavana on myös sadetakkeja kosteassa säässä treenaamiseen. 

 

Craft CORPORATE

Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti. 

Laajasta valikoimastamme löydät lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun – unohtamatta kenkiä tai voittamattomia teknisiä alusasuja. Craft tekee jatkuvasti yhteistyötä kaikentasoisten urheilijoiden kanssa, jotta tuotteita saadaan kehitettyä paremmiksi. Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin niin harjoitellessa kuin kilpaillessa. Craftin valikoimista löytyy myös paljon vapaa-ajan vaatteita niin kylmiin kuin lämpimiin, tuulisiin tai sateisiin sääolosuhteisiin. Ihmiset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft -tuotemerkin – Enjoy the hard work!

 

Cutter & Buck

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Yhtiö on valmistanut tekstiilejä menestyksekkäästi jo yli 30 vuoden ajan. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden ”Pacific Northwest”-elämäntyyliä. Tämä alati muuttuvista sääoloista tunnettu alue on täynnä kontrasteja: hyökyaaltoja ja jylhää rannikkoa, moderneja kaupunkeja ja koskematonta erämaata, ympäristötietoisuutta ja yrittäjähenkeä, perinteisiä arvoja ja edistyksellisiä ideoita. 

Cutter & Buckin vaatteissa kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin, ja tuotemerkki tunnetaan erinomaisesta laadusta. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat yhtä hyviltä niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella.  Saman tason olemme säilyttäneet tähän päivään asti. Yritysasiakkaille Cutter & Buck tarjoaa vaatteita, joissa voi saumattomasti siirtyä töistä viikonlopun viettoon, harrastuksiin ja iltaelämään.

 

ProJob WORKWEAR

Työvaatteet, jotka vievät uusiin korkeuksiin jalat tukeasti maassa. ProJob työvaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä. 

ProJob on Ruotsin länsirannikolla toimiva pieni, mutta tehokas ja nuorekas yritys. Ergonomia, toimivuus ja laatu - nämä tärkeimmät arvot saattavat kuulostaa itsestäänselvyyksiltä. Vaaditaan kuitenkin paljon, jotta tämän päivän työntekijöiden korkeat odotukset täyttyvät. ProJobin laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti korkealaatuiset tuotteet turvalliseen, näyttävään ja toimivaan työvaatepukeutumiseen: niin huomio- ja varovaatteet, rakennus-, asennus- kuljetus- ja huoltoalojen kuin keittiö- ja ravintola-alan työvaatteet. Omat mallistot naisille ja runsas valikoima pieniä, mutta tarpeellisia lisävarusteita.

 

GC Profiilikuvasto

GC Profiilikuvastossa on laadukas ja monipuolinen kattaus ideoita yritysprofilointiin. Pukeutumisen tuotemerkkejä edustavat J. Harvest & Frost, Harvest Sportswear, Printer Active Wear & Essentials, D.A.D Sportswear, Graphix Sportswear, Grizzly, Cottover sekä Mac One. Lisäksi kuvastosta löytyy osio laadukkaita laukkuja, mainoslahjoja messuille, tapahtumiin ja lahjatuotteita henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden muistamiseen.

 

J. Harvest & Frost

J. Harvest & Frost -vaatemerkki edustaa tyylikkäitä ja taidokkailla yksityiskohdilla viimeisteltyjä asuja, joita voi käyttää niin työssä kuin vapaa-aikana. Inspiraatioita on haettu monelta taholta – niin yhdysvaltalaisilta mainostoimistoilta, Norjan öljyteollisuuden johtajilta kuin ruotsalaisilta liikemiehiltä. Vaikutteita on myös 1900-luvun alkupuolen tyylistä.
J. Harvest & Frostin kauluspaidoille on jo kertynyt laaja käyttäjäjoukko – Frostin paitoja kerran käytettyään tästä merkistä harvemmin enää haluaa luopua.

 

James Harvest Sportswear

James Harvest Sportswear –mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta. Yritykset ja organisaatiot, jotka painottavat laatua omassa toiminnassaan, valitsevat tunnusasunsa ja mainostekstiilinsä useimmiten juuri James Harvest Sportswear –mallistosta.

James Harvest - Adds profile to your business®

 

Printer Active Wear & Essentials

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostetaan luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennetaan hyvää me-henkeä. Vaihtoehtoja profiilipukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear & Essentials -mallistosta!

 

CottoVer

CottoVerin vaatteet ovat tehokkaita sanansaattajia ja kertovat paljon siitä, keitä me olemme. Profiilivaatteet kannattaa valita huolella. Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi, vaikuttaa paljon ympäristöösi ja omaan terveyteesi, mutta tämän lisäksi myös lukemattomien tekstiilialan ihmisten työoloihin.

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. CottoVerin tuotteissa käytetään ainoastaan 100 % luomu- ja Reilun Kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta, osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, ja tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.
Yhdessä teemme muutoksen! Erinomaisia profiilituotteita suurella väripaletilla ja ympäristöystävällisellä asenteella.

 

D.A.D Sportswear

Unelmat ja tavoitteet tekevät elämästä paljon tarkoituksellisempaa ja mielekkäämpää, olivat ne sitten pieniä jokapäiväiseen elämään liittyviä tai suuria ja tärkeitä liike-elämän tai yksityiselämän päätöksiä.
D.A.D. Sportswearilla kehitetään ja suunnitellaan toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja tätä kautta vahvistetaan kunnianhimoisten yritysten profiilia. 

 

Graphix Sportswear

Graphix Sportswear on värikäs, rento ja sporttinen vaatemallisto. Vaatteiden toiminnalliset materiaalit sopivat urheiluun sekä vapaa-aikaan. Lähes kaikista tuotteista on saatavilla naisten sekä miesten mallit. Vaatteet saavat olla pirteitä ja värikkäitä. Ihastu Graphix Sportswearin sporttisiin ja värikkäisiin vaatteisiin!

 

Toppoint

Toppointin laajassa valikoimassa on runsain mitoin erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta löydät kaiken.

Toppointilla huolehditaan kestävästä kehityksestä, ympäristöstä ja ihmisoikeuksista valmistamalla suurin osa tuotteista Euroopassa. Tämä varmistaa myös tuotteiden korkean laadun. Tuotteiden valmistaminen Euroopassa vähentää hiilidioksidipäästöjä vuositasolla jopa 10%. Tuotekehitys, tuote- ja laadunvalvonta tarkastuksineen tapahtuvat Toppointin valvonnassa - näin taataan, että tuotteet on valmistettu ilman lapsityövoimaa. 

 

Tutustu aiempiin töihimme

Referenssigalleria

Kiinnostuitko? Lähetä viesti!

Yhteystiedot

 

Osoite

Sporttiveikot Oy
Mierolantie 8, 13720 Parola

Yhteydenotto

Puh. 03 616 2676
myynti@sporttiveikot.fi

Aineiston toimitus

tuotanto@sporttiveikot.fi

 

© Sporttiveikot Oy | Tietosuojaseloste