03 616 2676    myynti@sporttiveikot.fi

 

Profiili- ja työvaatteet

Laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä työvaatteita päästä varpaisiin – logomerkkausten kera!

Laajasta työvaatevalikoimastamme löytyy kestävät ja pestävät vermeet niin asennus- ja raksahommiin, kuljetukseen ja huoltoon, ravintola- ja keittiömaailmaan, urheilu- ja opetusalalle kuin toimisto- ja messuympäristöihin.. Tyylikästä bisnespukeutumista ja kulutusta kestäviä, sertifioituja varovaatteita – ja kaikkea siltä väliltä. 

Kestävä kehitys ja vastuullisesti valmistetut tuotteet nousevat yhä enemmän esille yritysten arvoissa. Orgaanisuus, ympäristöystävällisyys ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen näkyvät yhä enemmän profiilivaatepuolellakin. Tahdomme omalta osaltamme olla takaamassa tämän kehityssuunnan kasvua tarjoamalla asiakkaillemme vain vastuullisesti valmistettuja vaihtoehtoja.

Työvaatteiden viimeistely logomerkkauksilla hoituu kätevästi saman katon alla. Ammattitaitoiselta tiimiltämme hoituu myös logojen suunnittelu ideasta valmiiksi paketiksi. Teettämällä työvaatebrodeeraukset ja -painatukset meillä olette samalla tukemassa kotimaisen, paikallisen ja ammattitaitoisen työn pysyvyyttä.

 

Tutustu aiempiin töihimme

Referenssigalleria

Kiinnostuitko? Lähetä viesti!

Yhteystiedot

 

Osoite

Sporttiveikot Oy
Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna

Yhteydenotto

Puh. 03 616 2676
myynti@sporttiveikot.fi

Aineiston toimitus

tuotanto@sporttiveikot.fi

 

© Sporttiveikot Oy | Tietosuojaseloste