03 616 2676    myynti@sporttiveikot.fi

 

Shocker Sportswear

Valmistamme laadukkaita, kotimaisia teknisiä asuja omalla Shocker Sportswear -tuotemerkillämme. Shocker Sportswear -malliston materiaalit ovat kotimaisen valmistajan teknisiä polyesterineuloksia, peliasu- ja jääkiekkokankaita ja satiineja. Kaikki tuotannon työvaiheet suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen tapahtuvat 100 % suomalaisena työnä, Made in Parola.

Shocker Sportswear -tuoteperheeseen kuuluvat peliasut ja oheistuotteet kevyemmistä sisäpeleistä rankempaan jääkiekkoon. Pelipaitoja, shortseja, jääkiekkosukkia, fanipaitoja, nimi- ja numerolappuja, kapteeninmerkkejä, seura- ja sponsorimerkkejä, teknisiä pipoja, tuubihuiveja, lippuja, viirejä, tapahtuma- ja messuliivejä.. Omien valmiiden mallistojemme lisäksi räätälöimme tuotteita myös asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Shocker Sportswear -tuotteet kaavoitetaan, leikataan, värjätään ja ommellaan meillä paikan päällä. Tuotteiden ulkoasu, väritys ja design voidaan suunnitella alusta loppuun ammattitaitoisen suunnittelutiimimme avustuksella tai asiakkaan valmiin aineiston pohjalta.

Shocker Sportswear -tuotteet värjätään sublimaatiotekniikalla kauttaaltaan jo kaavavaiheessa ennen ompelua. Tämä mahdollistaa täysin räätälöidyt, asiakkaan näköiset tuotesarjat. Ei enää lukemattomia, raskaita irtomerkkejä ommeltavaksi pelipaitoihin – painetaan ne kaikki yhdellä kertaa suoraan kankaalle Sporttiveikkojen sublimaatiolaitteistolla. Sublimointi on kestävä, näyttävä ja monipuolinen tapa toteuttaa persoonallisia ja käytännöllisiä 2020-luvun seuratuotteita.

SHOCKER SPORTSWEAR – SUOMALAISTA TYÖTÄ SUOMALAISILLE.

Tutustu aiempiin töihimme

Referenssigalleria

Kiinnostuitko? Lähetä viesti!

Yhteystiedot

 

Osoite

Sporttiveikot Oy
Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna

Yhteydenotto

Puh. 03 616 2676
myynti@sporttiveikot.fi

Aineiston toimitus

tuotanto@sporttiveikot.fi

 

© Sporttiveikot Oy | Tietosuojaseloste